VRAAG HET AAN CANDY

Hebt u commerciële informatie nodig over onze producten of wilt u contact opnemen met Candy? Vul het formulier in door de reden voor de contactaanvraag te selecteren. Hebt u echter technische ondersteuning nodig, neem dan contact op met de klantenservice, zodat wij u de nodige hulp kunnen bieden.

Wenst u informatie over inbouw of vrijstaande toestellen?

Zoals bedoeld in en voor de toepassing van artikelen 7, 13 en 23 uit het Italiaanse wetsbesluit nr. 196/2003:

Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens voor de doeleinden zoals beschreven in deel B) van de privacyverklaring (direct marketing van Candy Hoover Group Srl - met enige aandeelhouder)

k geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens voor de doeleinden zoals beschreven in deel C) van de privacyverklaring (direct marketing van bedrijven die behoren tot de Candy Hoover Group Srl - met enige aandeelhouder, en van derden of gelieerde bedrijven onder gezamenlijke zeggenschap van GIAS Srl, partners die werkzaam zijn als financiële serviceverlener en/of in sectoren die goederen produceren die verband houden met het aangekochte apparaat. Voor een volledige lijst met bedrijven die bij de groep horen, kunt u een e-mail sturen naar privacy@candy.it)

* Verplichte velden