Logo Bianca

 

INTUÏTIEF WASSEN HEEFT EEN NIEUW MODEL

 

Bekijk de video

Bij Candy geloven we in slim innoveren. Maar enkel in een bepaald type: dat type dat echt een impact heeft op de noden van de mens, speciaal ontworpen om het dagdagelijkse leven gemakkelijker te maken. Bianca is de perfecte synthesis van dit alles. Onze nieuwe wasmachine - uw nieuwe wasmachine is de slimste en gebruiksvriendelijkste dat ooit werd gemaakt.

 

ALLES IN SLECHTS 59’

SPAAR TIJD

Dankzij Zoom is Bianca in de mogelijkheid om elke stof te wassen, in elk programma en in minder dan 1 uur met steeds de beste resultaten. Geen enkele andere wasmachine kan dit evenaren.

A-KLASSE WASRESULTATEN*

Wanneer u Zoom gebruikt, injecteert het exclusive Mix Power Jet+ System puur wasmiddel rechtstreeks in het hart van het wasgoed, en samen met het Boost Heating System en de CPU Accelerator, garandeert het de beste wasresultaten op korte tijd.

*Katoen, Synthetisch en Gemengde stoffen

 

 

 

 

 

GEMAKKELIJKE BESTURING MET 1 HAND

INTUÏTIEVER DAN OOIT

Vergeet knoppen. Met Bianca kan u met een vingerknip de nuttigste programma's en de meest populaire opties in uw eigen taal terugvinden. Het is simpel om te sliden met de soft touch button en gemakkelijk om te lezen dankzij de grote karakters en iconen.

ALLES MET EEN VINGERKNIP

Dankzij de unieke Smart Ring interface kan u 8 cycli die wekelijks het meest worden gebruikt combineren met de 4 nuttigste opties, zodat u een breed gamma aan oplossingen (meer dan 700 combinaties) verkrijgt.

ERGONOMISCH GEBRUIK

De speciale hellingsgraad van 11° van de Smart Ring laat toe om de wasmachine te bedienen zonder uw rug te buigen. De glazen ruit, groter, hoger en gemakkelijker, beantwoordt aan dezelfde noden.

Talking Bianca

 

 

MAAK EEN DIALOOG MET UW INTELLIGENTE WASMACHINE

CONTROLER UW WASGOED MET UW STEM

Dankzij de simply-Fi App hebt u de mogelijkheid om de machine te controleren door er gewoon tegen te praten. Vraag Bianca om een programma te starten: het zal het programma starten en u waarschuwen wanneer het gedaan is. Vraag Bianca voor wasadvies en het zal antwoorden.

MAAK INTERACTIE MET DE INTELLIGENTE BIANCA

De interactie tussen u en Bianca is niet tot dit beperkt: Bianca’s speciale algorithme, laat toe een echt dialoog te houden via uw smartphone. Uw nieuwe wasmachine begrjipt wat u nodig heeft, verbetert indien nodig, leert elke dag over uw bij en geeft u de juiste antwoorden. Een nooit gezien gebruikservaring.

STEEDS VERBONDEN VIA SIMPLY-FI

COMMUNICEER MET BIANCA, WAAR U OOK BENT

Talking Bianca is maar één van de zovele functies die mogelijk is via de simply-Fi, het exclusieve connectivity system dat toelaat om uw gebruikservaring te verbeteren door simpelweg uw smartphone of tablet te gebruiken.

 

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

Via de simply-Fi App hebt u toegang tot vele nuttige functies:

BEDIENING OP AFSTAND
Start en stop de wascyclus, check de status en activeer de functie dat uw wasgoed fris houdt voor een lange tijd nadat de wascyclus is geëindigd;

EXTRA PROGRAMMA'S
Heb toegang tot een uitgebreide catalogus van aanvullende programma's en combineer deze met alle mogelijke opties om te voldoen aan de nodige wasjes;

GEAVANCEERDE CHECK-UP  
Voer een uitgebreide en gedetailleerde check-up uit van de componenten en de werkstatus van uw wasmachine. In geval van problemen zal de app u stap per stap helpen om het op te lossen;

ENERGIE REDUCTIE MANAGER
Beheer energieverbruik onmiddellijk en heb toegang tot nuttge tips dat u helpen om deze te minimaliseren;

AUTOMATISCH ONDERHOUD
Ontvang meldingen wanneer de filter moet worden gereinigd of wanneer de cyclus 'trommel reinigen' moet starten, gebaseerd op de hardheid van het water.