Divo-koelkasten: uniek ontwerp,
tergonomie van de top
en de grootst mogelijke eenvoud van gebruik.

Candy Divo-koelkasten bieden de perfecte combinatie van design, gebruiksgemak en Italiaanse stijl. Ze zijn verkrijgbaar in versies met één deur, twee deuren en tafelmodel. Ze passen perfect in allerlei omgevingen en voegen een vleugje originaliteit en persoonlijkheid toe aan elke ruimte van de keuken tot het kantoor.

 

Divo denkt dat het de ster van de show is

Het staat graag in de keuken, pronkt in de woonkamer of staat in de schijnwerpers op kantoor. Divo is de perfecte vrijstaande koelkast voor het toevoegen van een vleugje karakter en persoonlijkheid aan elke kamer, van de huiskeuken tot open woonkamer en open-space kantoren.

Zijn ongebruikelijk afgeronde vorm en mooie afwerkingen - zoals het verchroomde handvat en felle kleuren - maken het mogelijk om in elke stijl van het meubilair te passen. De Divo houdt ervan om verschillende kleding te passen en kiest tarwekleur voor de versie met één deur, met haver of rood voor de tweedeursversie en wit of rood voor het tafelmodel.

  
 

Divo ziet er altijd goed uit, een frisse wind in de lucht met zijn geavanceerde ventilatie- en recirculatiesysteem en tegelijkertijd de beste energie-efficiëntie, klasse A ++.

 

Divo heeft een hart van ijs

Divo heeft een hart van ijs, zo koud als het bier waar je van droomt op hete zomerdagen of de champagne die je popt om te vieren.

 

 

Het helpt u uw voedsel perfect op te bergen en dranken precies op de juiste temperatuur te houden met interne compartimenten, een bovenste vriezer en een grote capaciteit: 124 liter voor de tafelmodel koelkast, 304 liter voor de tweedeurs koelkast en 311 liter voor de koelkast met één deur.

 

Zowel de ééndeurs- als tweedeursmodellen hebben een ingebouwd metalen wijnrek om uw flessen op de juiste temperatuur te houden.

 

De tafelmodel koelkast heeft centrale en onderste vakken voor eten en drinken, waarbij gebruik wordt gemaakt van extra ruimte die uit de deur is gesneden.

 

Divo is gemakkelijk toegankelijk

Het is de VIP in huis, zo gemakkelijk, vertrouwd en toegankelijk.
Open de deur van de Divo en het geeft je een nogal koude welkom, maar het biedt je toegang tot al zijn compartimenten, planken en lades, allemaal perfect verlicht met een interne led.