Een nieuwe dimensie van ruimte en tijd

Het is geen science fiction: het is de nieuwe lijn Slim Smart en GrandÓVita drogers die door Candy zijn ontworpen om ruimte in huis te besparen en het leven gemakkelijker te maken, zodat je meer tijd kunt besteden aan de dingen die echt voor je tellen.

Een nieuwe dimensie van ruimte en tijd
 

De Simply-Fi Candy-app helpt u de gezondheid van uw droger onder controle te houden, de staat van filters, deursluiting en de motor te bewaken en praktisch advies te geven om deze zo lang mogelijk in goede staat te houden.

We denken klein, dus je kunt grote dingen doen!

"Slim" betekent precies wat het zegt: klein formaat, grote capaciteit. Tot 7 kg wasgoed in een droger van slechts 46 cm diep, 12 cm minder dan een standaard Candy-drogers, de enige droger die op een 40 cm-wasmachine kan worden gestapeld. De perfecte manier om te genieten van al het gemak van een droger, zelfs als u niet genoeg ruimte hebt in huis, terwijl u verzekerd bent van een optimaal resultaat en energiebesparing!

Vertaalt niet je confort zone

 

Hier is een droger die je zal doen roepen "het is gewoon te gemakkelijk!". Het grootste comfort met een hogere deur, 3,5 cm hoger dan bij standaardmodellen, voor een minimale inspanning wanneer u wasgoed erin doet en eruit haalt, zodat u alles over rugpijn kunt vergeten!

En dat is nog niet alles: Candy heeft EasyCase geoctrooieerd, het enige echt gemakkelijke systeem voor het verzamelen van water. Een tank met een ergonomische vorm, het is gemakkelijk te verwijderen na het verzamelen van water uit de droogcyclus direct door de deur.

 
 
 
 

Maak je dromen waar

Meer tijd voor u en uw gezin: snij de vouw- en strijktijd in tweeën met de speciale wisseltrommelbeweging en een slimme sensor die precies het juiste vochtgehalte behoudt (Super Easy Iron-functie). De Smart Delay-functie helpt u om uw dag gemakkelijker te maken, doordat u de droogcyclus met maximaal 24 uur kunt uitstellen en laat starten wanneer u dat het handigst vindt.

Maximale opbrengst met minimale kosten

U hoeft de spaarpot niet open te breken: bespaar op elektriciteit met energieklasse A +, warmtepomptechnologie om wasgoed te drogen terwijl u minder energie verbruikt dan een condensatiedroger en een kilodetector die speciale gewichtssensoren gebruikt om de duur van de laadcyclus aan te passen en bespaar tot 70% op energieverbruik.

Minder verbruik betekent dat u uw droger tegelijkertijd met de wasmachine of andere apparaten kunt gebruiken. En tot slot, de EasyCase betekent dat u het verzamelde water opnieuw kunt gebruiken, bijvoorbeeld de planten water te geven.

Eindelijk iemand die je meteen begrijpt

Slim Smart en GrandÓVita drogers letten op u en kennen uw gewoonten.

Met de geheugenfunctie kunnen ze uw favoriete programma's onthouden: wanneer u de perfecte instelling voor uw droogcyclus vindt, kunt u deze opslaan en opnieuw gebruiken wanneer u maar wilt.

Een bijna moeder beschermend instinct

 

 

Lang leve je kleding en je droger! Het wolprogramma met Woolmark-goedkeuring is perfect voor je kleding omdat de speciale trommelbeweging en temperatuurregeling zelfs de meest delicate stoffen beschermt.